Dekorera hemmet med tavlor av papper

Papper är ett fantastiskt material som kan användas för att inte bara anteckna viktiga saker, utan också för att skapa vacker konst och tavlor som kan sättas upp på väggarna.

Vikten av att dekorera väggarna med tavlor kan inte understrykas nog:

  • Ger rummet en plats att fästa blicken.
  • Ger färg och liv i omgivningen.
  • Ger ett billigt och smidigt alternativ för dekoration.

Faktum är att papper har använts i tusentals år för att skapa konst och uttrycka sig kreativt. Redan i Egyptens gamla kungarike användes papper i form av papyrus för att måla hieroglyfer. Dagens papper har mycket gemensamt med papyrus och i själva verket kommer ordet papper från ordet papyrus.

Köp en tavla av hög kvalitet online

I dagens digitaliserade samhälle fortsätter papper vara viktigare än aldrig förr i samhället och i konstvärlden. Varje år produceras över 400 miljoner ton papper över hela världen och mycket av det går åt till att trycka papper till tavlor. Titta bara på Gallerix som trycker tavlor på ett noga utvalt papper av högsta kvalitet från det välrenommerade pappersbruket Clairefontaine i Frankrike. Gallerix är utan tvekan den bästa onlinebutiken för att köpa posters och tavlor av hög kvalitet i Sverige.

Dekorera med en personlig födelsetavla

Det speciella med detta tryckeri är att de samlar det bästa och gör det tillgängligt för alla i onlinebutiken. Sortimentet av posters är nämligen noga utvalt och skapade av kreativa konstnärer världen över. Här hittar du tavlor som passar alla typer av inredningsstilar, från storslagna landskap och storstadspanoraman till abstrakt konst och kartor. Har du barn? I sådana fall är en varm rekommendation att överväga en personlig födelsetavla för att hylla minnet av ditt barns födelse. Precis som namnet antyder består en födelsetavla av en skiss på ditt barns verkliga längd och storlek. Varje födelsetavla är helt unik med namn, datum och födelsedatum, med möjlighet att anpassa layouten.

Det bästa av allt med födelsetavlor är egenskaperna på pappret:

  • Tjockt.
  • Vackert.
  • Åldersbeständigt.
  • Miljömärkt och certifierat av FSC (Forest Stewardship Council).

Dessutom är varje tavla signerad med ett handpräglat sigill som ger den en exklusiv kvalitetsstämpel.

Det finns en mängd olika födelsetavlor att välja mellan. När du har valt en tavla du gillar anger du barnets födelsedata och i nästa steg designen, såsom bakgrundsfärg och åt vilket håll barnet ska vara vänt. Slutligen väljer du storlek på tavlan och antal exemplar. Själva beställningen är snabb och frakten gratis vid köp över 295 kronor, något som innebär att frakten för din födelsetavla med högsta sannolikhet inte kommer att kosta dig något! Lägg din beställning nu och ta din dekoration i ditt hem till nästa nivå.